torstai 25. huhtikuuta 2013

Bad nail week

Huoh. Tässä vaitonaisuuden aikana mulla on ollut liquid sandiä, on ollut kalloja ja on ollut nudea. Ja kaikki silti niinpoeleen etten ole edes kehdannut esitellä täällä. Liquid sandillä aivan ensimmäinen kokeiluni, ideani oli lakat kynnet normimustalla, ja sitten tehdä kärkikolmiot(heh heh) OPIn Stay the Nightilla. Mutta ei. Näytti vain kuin kynnelle olisi jäänyt jotain epämääräistä möhkää... Jotenka siis yksinkertaisesti lakkasin kynnet kokonaan STNllä. Meeeh, niin kuin jo arvelin, ei oo nää hiekotukset mun juttu. Ja mulle on tulossa kaksi hiekkalakkaa lisää. Noh, jos sitten päällyslakalla ne läträisi kiiltäviksi vaikka.
Noh, sitten ne kallot. Ne eivät olleet niiiiin pielessä, mutta eipä myöskään kovin erikoiset.
Nudet... mulla oli upea ajatus kirsikankukista dotting toolilla mustassa oksassa, mutta eipä mitä, näytti ennemminkin liiskaantuneilta kärpäsiltä... Joten luova vino viiva keskeltä ja väliin kultaa, ihan oolrait lopputulos, mutta kamera inhosi sitä kultaista lakkaa ihan selvästi.
Ja sitten tämän päiväiseen. Ensinnäkin, kokeilen nyt ekaa kertaa peel off aluslakkaa, eli sen avulla lakkojen pitäisi vain kuoriutua vex. Sitten myös suunnitelmissa oli testata toista ostamaani Jolly Jewelsia sekä China Glazen Lubu Heelsiä. No siinäpä vasta pari,  Lubu levittyi kuin unelma, mutta JJ tökki ikävästi glittermössön tavoin. Ei siitä sitten tullut lasta eikä kykkää, joten varasuunnitelmana leimaa. Iha hyväthän näistä tuli, mutta tieteskin kameran akku loppui ja ehdin turata kynnet ennen kuvaamista. Brilliant. Jotenka nyt saatte puhelinkuvia, jotka toivottavasti korvaan paremmilla. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: