tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lizardit

Edellisen postauksen myötä sain kommentin jossa pyydettiin postausta liskoihini liittyen(: Tuumasta toimeen, joten nyt tosiaankin esittelen teille kuvien avulla pienet mussukkani, leopardigekot Loki ja Luka:

Tässä siis meidän iäkkäämpi rouva Loki, mittarissa jo 11 vuotta.

On se elossa:'D

Lokilla oli jonkin aikaa ihme buumi meneillään, pohdin jo että voiko gekko olla valeraskaana. Vaikutti nimittäin että hän hautoi tuota kiveä.

Dragons' Den

Ja tässä taas meidän pienokainen Luka, ikää 5 vuotta.

Dutchmannin kauluksessa (gekot tykkää korkeista paikoista)

Kuvitelkaa tähän se Bond-tunnari:D

Lukan kalkkikuppi<3

Lukan kalkkikuppi<3 vol.2

Heidän matala majansa

Loki ja Luka ovat minun luonani asustelleet nyt muutaman vuoden. Toveruksilla (jos heistä niin voi edes sanoa) on aika erikoinen nokkimisjärjestys, pienempi kokoinen Luka nimittäin terrorisoi isoa ja kärttyisen oloista Lokia jatkuvasti ruokintaan liittyen. Tästä syystä ruokin heidät aina erikseen jotta tappeluilta vältytään.  Gekot ovat ehkä yllättävänkin hauskoja otuksia, niin kuin toivottavasti kuvista voi päätellä. Heillä näkyy löytyvän kyllä monia mieluisia löhöilypaikkoja. Kissojemme kanssa riittää ongelmia, he kun olisivat niin innolla  "hoitamassa" gekkoja. Tästä tuloksena toisella kissalla pienet arvet nenässä, kun Luka nakkasi kiinni. Onneksi kuitenkin näin päin:D

Toivottavasti tämä nyt kertoo vähän lisää murusistani(: Suurin osa kuvista otettu puhelimella, joten laatu myös sen mukaista..

6 kommenttia:

 1. miten siistejä!! Kumpa joskus itellä on iso lukaali ja aikaa, niin gekkoja tai iguaani tulis minun luokseni asumaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan he(: Minä suunnittelin tulevaisuudessa ehkä käärmettä jos joskus vain tilat riittäisivät:D

   Poista
 2. Voi ihania!! Jotenkin niin ilmeikkäitä :D. Varsinkin toi nukkumiskuva, kun toi jalkakin retkottaa jotenki hirveen inhimilisesti taakseppäin :DD Näyttää pitkän biletyksen jälkeen sammuneelta!

  Kiva kun teit tän, Oli kiva lukea gekkojen hauskoista puuhista :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, juuri oikein väsyneenä sammunut siihen kun ei ole jaksanut raahautua yhtään kauemmas:'D
   Hyvä jos tykkäsit, ja tulevaisuudessakin ehdottomasti rohkeasti vain kommenttia jos tulee mieleen jotain postausideoita! Luettavaksihan minä tätä teen, joten aina ilomielin otan vastaan toiveita siitä mitä haluaisitte kuulla(:

   Poista

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: