torstai 14. maaliskuuta 2013

Kolme yhden hinnalla

Tässä postauksessa siis kolmet edelliset kynnet, joista ei olisi kullekin erillistä postausta irronnut. Ekana kynnet joihin testasin elmukelmu-tekniikkaa. Lakkoina alla CC:n Worth the Risque ja päällä Make up storen Anders. Tämä ihanan sinisen glitterlakan sain kaveriltani synttärilahjaksi, ai että olin otettu:') Sitä piti siis heti päästä käyttämään. (Vähän hönö nimi lakalla, mutta ainakin sillä on nimi mikä on jo plussaa.)
Sitten satuin bongaamaan facen kirppiksellä Golden Rosen jolly jewels-lakan numero 117. Tästä kokoelmasta ovat varmaan kaikki kynsi-ihmiset jo kuulleet, mutta vielä kertauksen vuoksi: kyseessä on siis kokoelma jellypohjaisia glitterlakkoja. Muut kokoelman lakat eivät oikein kiinnostaneet minua, mutta tämä 117 oli kuitenkin poikkeus. En yleensä jaksa kiinnittää huomiota levittyvyyteen, mutta tämä oli yksi helvetti. Lakassa on näyttävästi sitä glitteriä, mikä ei helpota asiaa. Sain kaivaa lakan sieltä pullosta sellaisena glitterpuurona... Jätti myös kynnelle (oletetusti) tosi karhean pinnan, mitä yritin tasoittaa lukemattomilla kerroksilla päällyslakkaa. Niin kuin arvelin, sen poistoon myös kului n.45min. Noh, on se tosi nätti myös ja ainakin pullossa, jos ei muuta niin sen vuoksi säästän.
Ja tämän hetkiset kynnet. Kynsillä OPIn My boyfriend scales walls. Joku kutsui tätä valkoiseksi, toinen harmaaksi. Minä, (värisokeana) pidän sitä vihertävänä. Oli miten oli, tiedättehän kun valkeat lakat tykkäävät aina raidottua? Tämä ei. Tasoittui niin siististi kahdella kerroksella. Koristeina liukuvärjäys ginan mustalla ja valkeat "pitsi" water decalsit. Olen nyt täysin hurahtanut kaikkiin siirtokuviin:D En voi sietää tavan kynsitarroja, kun ne aina kuitenkin jää koholle ja römpsöttämään jostain kulmasta eikä poistokaan ole mitään juhlaa. Mutta siirtokuvilla saa ihanan sileän tuloksen eivätkä ne tuota kärsimystä poistaessa. Nih.

(Vaihdan postauksen kuvat puhelimella otetuista järkkärillä otettuihin kunhan ehdin. Ja muistan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: