tiistai 11. joulukuuta 2012

Samettikynnet

Tänään tuli postissa Mimaxilta tilaamani samettijauheet, otin ihan minulle ominaisia värejä eli punaista, mustaa ja valkoista. Vähän pelotti avata ne purnukat, jos pöllähtävät päälle.. Mutta ei, kaikki sujui suht kivuttomasti. Halusin mahdollisimman tasaisen tuloksen, joten dippasin kynnet jauheessa. En myöskään omista viuhkasivellintä jolla kai oikea oppisesti karistetaan ylimääräiset jauheet, mutta onnistui aivan hyvin kapeammalla meikkisiveltimellä.
 Mielestäni nämä onnistuivat ihan hyvin ja lopputulos on oikeastaan aika suloinen:3 Punaiset olivat nätimmät. Näen jo sieluni silmin mitä kaikkea näistä saa aikaiseksi sitten jouluna!

Tämä postaus oli siis tarkoitus lähettää eilen, joten nyt yhden päivän jälkeen voin kertoa että kynnet ovat muuttuneet aika paljon. Ihana pörröisyys on kadonnut, ja kynnet ovat epäsiistin möhnän näköiset. On siis ihan kaunis mani lyhyelle aikavälille, mutta ei missään nimessä kannatta esimerkiski juhlia varten laittaa edeltävänä iltana, vaan mahdollisimman lähellä juhlien alkua.


China Glaze - High Roller
Technic - Jet Black
punainen ja musta samettijauhe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: