sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Höyheniä

Kerroin siis jo aiemmin pieleen menneestä höyhenkokeilusta, ja päätin nyt yrittää uudestaan. Lakaksi pääsi  vihdoin ja viimein OPIn Stranger Tides. Niin ja ne höyhenet...kynin kissojen lelusta.. huuuuuuuuono omistaja D: Mutta kun en löytänyt tälläisiä ns. kuvioituja höyheniä vaikka Tiimarista kävin niitä varta vasten etsimässä. Ja sitten sattui silmään tuo lattialla lojunut lelu.. No, ehkä he vielä jonain päivänä antavat minulle anteeksi.
Nämä kynnet ovat aika boheemit minun makuuni, vaikka silti pidän niistä yllättävänkin paljon. Oli myös hauska näpertää näitä, mutta varoituksen sana; höyhenien leikkaaminen ja viilalla siistiminen ei ollut mistään kohtaa helppoa. ö.ö Hermot olivat siis aikas koetuksella. Vasemman keskisormen onnistuin rönäsemään yrittäessäni epätoivoisesti lyhentää toisen käden kynsien ylijäämä höyheniä, joten voin kertoa,ei ole myöskään hauskat poistaa, hajoaa koko höyhen ja tarttuu sekä kulkeutuu kaikkialle.

Olisiko teillä muuten ajatusta mitä pitäisi parantaa, tai mikä on hyvää blogissani? Ottaisin enemmän kuin mielelläni palautetta vastaan. Kiitos!
OPI rapidry
OPI - Stranger Tides
Lumene päällyslakka
Kissojen lelu

Nyt suosittelen heitä jotka eivät siedä matelijoita lopettavan lukemisen tähän

Eli ajattelin esitellä toisen tytteleistäni, Lukan. Kaikkia nämä otukset eivät varmaan saa heltymään, mutta itse tykkään lässyttää gekoilleni, ja antaa heidän kiipeillä kehollani. Joskus kynsissäni on pieniä kolosia gekon kynsistä, kun ovat kiipeilleet käsissäni tuoreen lakkauksen päällä. Luka on suurin piirtein viisi vuotias leopardigekko, hyvin aktiivinen ja välillä aikamoinen bitch kanssa kumppaniaan Lokia kohtaan. Häntä ei millään olisi huvittanut olla kuvattavana tänään, mutta tässä silti pari otosta(:
Näyttää aina siltä kuin hän hymyilisi :o

Ja matka jatkuu...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: