sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Love You Teal the End

Tällä kertaa en aio haaskata tilaa siihen, että selittelisin hiljaisuutta. Sen sijaan tunsin pakottavaa tarvetta päästä kertomaan teille valaistuksestani!
Ei, en ole sortunut uskoon tai muuhun entistä hurjempaan hulluuteen, vaan löysin Sen Oikean.

Kaikki ovat varmaan jo jossain määrin tutustuneet OPIn Brazil kevät/kesä-kokoelmaan, johon kuuluu 12 lakkaa plus minisetti jossa neljä hiekkalakkaa. En ensisilmäyksellä löytänyt kokoelmasta mitään must-have lakkoja, mutta tilatessani Kauneudenkaupasta (OPIn 2014-kalenterin perässä:3) mukaan lähti OPIn Honey Rider Bond-kokoelmasta, joka on kaunis kultainen (siis ainakin minun värisokeisiin silmiin:D) hiekkalakka joka peittää täydellisesti jo kahdella kerroksella. Sen lisäksi päädyin ostamaan juurikin tuossa Brazil-kokoelmassa ilmestyneen AmazON...AmazOFFin, sinivihreän kuulemma shimmerillä varustetun cremen.

Nyt pitkän johdannon jälkeen päästään takaisin asiaan. Ihan ensiksi ihastuin AAn ihanaan nimeen! Värikin oli lupaava, mutta kun päästiin kynsille asti... Ah mitä täydellisyyttä! Kaksi kerrosta ja peittää täydellisesti, levittyy niin kiltisti kuin mahdollista ja mikä kiilto! Olen rakastunut:3 Ehdoton uusi luottolakka! Itse en tunnettuna puusilmänä hahmottanut shimmeriä lakasta ennen kuin vasta kuvista. Hyvin jännä efekti, vähän sellainen utuinen. En halunnut peittää tätä kaunokaista millään suurilla koristeluilla joten päädyin leimaamaan nimettömään kiekuroita MoYoun Mother Nature 01llä. Leimauksista tuli hauska Tim Burtonmainen tyyli, ja olisin halunnut etsiä rekvisiitaksi jotain siihen sopivaa, missä en ikävä kyllä nyt onnistunut. Btw, kuvissa käyttämäni ruusu on balsamoitu. Pitäisi kestää muuttumattomana kaksi vuotta. Aika hienoa, eikö?:3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: