maanantai 27. tammikuuta 2014

Hämärän kukkia

Plääh. Surkea kuukausi. En ole onnistunut hyvin yksissäkään kynsissä, tiedättekö, silleen että ihan kivoja, mutta ei sellaisia mistä olisi ylpeä. iinäpä siis syy kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja ei, eivät nämäkään ole tilastoa muuttavat kynnet, mutta voinpahan haastaa laatoista.
Monet varmasti jo ovat kuulleetkin MoYou Londonista. Upeita laattoja, isoja omaperäisiä kuvia. Koska tykkään leimailla on se suuri synti etten pysty/osaa tilata yhtikäs mitään ulkomailta. Nyyh. Mutta aktiivisen kytistelyn tuloksena olen kirppikseltä pari laattaa haltuuni vihdoin saanut.
Eivätkö olekin nättejä kuin sika pienenä? Niimpä. Tosin mulle tuottaa suurta päänvaivaa miten saa parhaiten kaiken irti tuosta isosta kuvasta:D Olen ehtinyt testata jo molempia, ja ai miten hyvin hyö toimivat. Eli lisää on saatava.
Tämän päiväiset kynnet ovat tietenkin siis näillä leimatut OPIn Lincoln park after dark Matten päälle Dependin hopealla. Ihan nätti yhdistelmä, muttei maata mullistava.Ajattelin kaikkien riemuksi yrittää poseerata yhdessä Odinin kanssa, mutta häntä ei kyllä kiinnostanut tipan vertaa. Loki on huomattavasti helpompi näissä hommissa, hänet saa laskea mihin haluaa ja tyttö jököttää nätisti paikallaan. Mutta sellaisia ne ujot nuoret on, eikö vain? Mieluummin vain mamman kaulukseen piiloon.Loppuun vielä oikein nätti yhteiskuva. Olenko se vain minä, vai näyttävätkö he ilkeiltä?:D

4 kommenttia:

 1. Kuulemma kannattaa leikata paperiin semmoinen n. kynnen kokoinen aukko, ja sillä sitten katsoa mistä kohti kuvio näyttää hyvältä, tähän tapaan:
  http://www.chitchatnails.com/2013/10/31/moyou-aritist-collection-11/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tästä neuvosta olen kuullutkin, pitää muistaa testata kun seuraavan kerran nämä käytössä(:

   Poista

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: