maanantai 21. lokakuuta 2013

Rakkaat leimat

Niin kuin jo aikaisemmin lupasin, niin esittelenpä nyt vihdoin ja viimein ne minun tatuointini:D
Elikkäs, olen aina ja ikuisesti himoinnut ja katsellut ihaillen tatuointeja ja tiennyt, että tulen niitä ottamaan heti kun ikä sallisi.

 Noh, ensimmäisen (ja rakkaimman) tatuointini otin toissa kesänä. Aiheena pyöri mielessä liskot alkuun, mutta jotenkin törmäsin sitten Tim Burtonin Liisa Ihmemaassa-leffassa esiintyneeseen versioon irvikissasta. Ja hei, hullulle kissanaiselle ja Burton fanille tämä sopi kuin nenä päähän.Jep, siitä se sitten alkoi. Jo puolen vuoden päästä oli saatava lisää:') Tällä kertaa kohteeksi päätyi Tim Burtonin Frankenweeniesta tuttu Sparky♥ Syvää sielunkumppanuutta ja sympatiaa tuntien oli valinta selvä.


Nyt, tuorein leima tikutettiin heinäkuun viimeisenä päivänä, ja prkle paikaksi valikoin kipuherkkyydestä tunnetun jalkapöydän:D Auta armias, se oikeasti sattui! Mutta kun se on niin hiano paikka... Kuvaa mietin pitkään ja päämääränä oli löytää jotain mikä sopisi ikävään kokemukseen ja siitä ylitse pääsyyn. Jah noh illuusiopääkalloon päädyin, kukin päätelköön tarkemman merkityksen itse.


Kaikki tatuointini on tehty saman ketjun liikkeissa. Myönnettäköön silti nyt julkisestikin että tatuointini ovat kaikki vähän vajakkeja:'D Irvikissalta puuttuu alahampaat vaikka ne vielä mallikuvasta löytyi, koirulilta puutui kirsu kokonaan (lisättiin kuvaan samalla kertaa kun jalkapöytä tatuoitiin), ja kallolta puuttuu kokonaan varsien lehtien muodostamat hampaat mikä heikentää illuusioefektiä. Anyways, kuka nyt olisi täydellinen itsekään, joten mitä parista hieman vajakista tatuoinnista;D

2 kommenttia:

  1. Irvikissa on kyl hieno ja hyvässä paikassa! En edes tajunnut alahampaiden puuttumista ollenkaan vaikka aika pitkään kuvaa tuijottelinkin :D

    VastaaPoista

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: