perjantai 3. toukokuuta 2013

Mattaa, mattaa, aina vain mattaa

Jostain syystä olen nyt tykännyt matata lähes kaiken, mikä on outoa kun en edes pidä mattalakoista. Siitä ei tosin ole jäänyt todisteita tänne, sillä yleensä keksin sen seuraavana päivänä.. Taidan omistaa yhden matan, ja nyt sitten olen lainaillut äidiltä GOSHin mattapäällyslakkaa. Toimii mahtavasti, jättää sellaisen hauskan paksun jäljen. 
Onhan siitä jo ainakin kuukausi kun viimeksi käytin OPIn Skull&Glossbonesia, joten korkea aika päästää se taas kynsille. Ideoiden puutteessa käytin taas siirtokuvia. Olen hurahtanut ihan täysin näihin:3 En pidä tarroista, koska ne aina jää jostain kulmasta röpsöttämään, mutta näillä tulee kivan sileä lopputulos ja poistaminenkin on vähemmän tuskaisaa.
Tällä hetkellä Peel off-tuto on tuloillaan, vielä pitää hioa sitä ja ottaa kuvat. Vaikuttaa siltä kuitenkin että tämä tökötti on tullut jäädäkseen minun kokoelmaani. Laiskuuttani en jaksaisi kynsilakkoja ikinä poistaa, ja vieläpä kun saan ne usein leviämään sormille.. Joten varmaankin käytän tätä mustan, glittereiden, punaisten ja käytännössä kaiken alla mitä inhoan poistaa. Jesh. 
Extrana tähän postaukseen vielä kuva kynsistä jotka tein fiftarimekkoni seuraksi yksiin juhliin. En oikein edelleenkään hallitse dotting toolia, mutta reeniä h***, reeniä:D Mutta noh, ihan kivat simppelit nekin oli. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: