perjantai 19. heinäkuuta 2013

Tekstiä kuukauden edestä

Ette arvaa missä mä olen ollut;) Tässä vihjettä:



HÄHÄÄ, Virossa!! Tuli kierrettyä ympäri Tallinnaa tutkimassa kaikki mahdolliset kynsikaupat.. Voi että, se oli oikeasti kynsifriikin paratiisi:3 Tuli käytyä siis mm. Mereneidillä ja Viisillä... Joista edellä mainittu oli aivan upea ja toinen taas pettymys.. Niistä lisää kohta^^ Muutama OPIkin oli ihan pakko ostaa, sillä niilläkin oli hintaa vain rapiat 10€. Kaubamajasta ostin nuo kaksi DS-sarjan yksilöä, Classicin ja Extravagancen. Valikoimista löytyi myös China Glazea ja Alessandroa, mutta tiedättekö tekin sen tunteen kun olette vihdoinkin unelmien lakkahyllyn edessä, MUTTA ei ole mitään tiettyä korvaamatonta lakkaa jonka haluat?? Eli, en siis ostanut sieltä kuin nuo kaksi... Sniff:'(

Nyt siis näistä kahdesta "illusalongista". Mereneid. Valehtelematta jumalainen paikka superhyper kohteliaalla palvelulla. Kysyin neuvoa rakennegeelin valinnassa, kerroin mitä oli käyttänyt ja mitä olin tykännyt. Hän sitten kertoi eri geeleistä, ja antoi minun jopa niitä siinä testata:D  Ja kun en sitten ollut varma valinnastani, niin hän sitten antoi minulle kolme purkkia 5ml testereitä. Sitten hän vielä selitti jostaki uudesta geelistä, johon heidän tekniikkonsa ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Sitäkin hän laittoi minulle pienen testerin mukaan. Vaivaisen 50ml purnukan!O.O Eli, palvelu oli niin mahtavaa ja oikeastikin ystävällistä, joten ei siis ihme kun Viis olikin pettymys.
Viis. Ensinnäkin, matkaa liikkeelle oli hotelliltamme n.12km jonka siis kuljimme taksilla. Liike sijaitsi Priislessä, lähiössä jonka asukkaista 90% on venäläisiä ja huimat 10% virolaisia. Kauppa löytyi pitkän etsimisen jälkeen kerrostalon kivijalasta, ja sisällä.. Noh, ei voi sanoa että myyjä olisi hypännyt tiskin yli tarjoamaan apua. Lähes päinvastoin... Väittäisin etten todellakaan ole mikään palveluhymyriippuvainen, joten jos minäkin huomioin myyjän valumisen tiskin alle, herkempi asiakas olisi helposti närkästynyt. Sieltä löysin kuitenkin tuon ihanan Nufun turkoosin flakiesin (tarkistan numeron myöhempään listaan, nyt kirjoitan ulkomuistista vain) jota olin etsinyt jo jonkin aikaa. Ostin myös Mosaicin Gel Paintin lilan glitterin testiin sillä olen kuullut niistä paljon hyvää. Mitäs muuta...no folioliiman! Valikoima tuntui kovin suppealta, mutta ehkäpä kaikkea ei vain ollut esillä tai sitten se vain netissä tuntuu enemmältä. Tulipahan kuitenkin käytyä niin ei ainakaan jäänyt harmittamaan, että jos se sitten olisikin ollut upea.

Paluumatkalla ostin laivalta OPIn Yodel Me On My Cell. Suurinosa rahoista meni siis kynsirojuun;D Muita rahareikiä olivat pedikyyri ja Crocsin sandaalit. Mutta siis, oli ihanaa ja mahtavaa ja upeaa.

Tässä teille vielä lista aikaisemmassa kuvassa nähdyistä tuotteista, kerron tietenkin lisää kokemuksista sitä mukaan kun olen näitä testaillut(: Foliosta opin jo sen verran että dammit kun on vaikea viritelmä:D

- Brush's best friend
- Polish thinner
- viilat 180/240
- simpukkamurskaa lilaa/punaista/valkeaa
- v.punainenglitter
- hopeafolio
- kynsiliimat
- geelisivellin
- Nail Art sivellin
- Swarowski kristallit kirkas
- hengityssuojain
- Primer
- 3D Gel
- Mosaic Gel Paint
- siirtofoliot
- folioliima
- All In One-Builder Gel
- Seche Vite
- NfuOh 54

Testerit ovat:
- Ultimate Builder Gel x2
- Pink-tinted Builder Gel
- Iso purkki mitälietä:D

3 kommenttia:

Jätä kommenttia, mutta muista hyvät tavat! Kiitos(: